kolmapäev, 20. mai 2015

Filmipostitus


Mulle meeldivad enamus filmižanrid, kuid neist enim komöödiafilmid, ulmefilmid, kuid samas ka katastroofilised, aga kõige rohkem armsad ja perele mõeldud multifilmid. Käin vahest harva ka kinos, kuid enamasti meeldib vaadata kodus arvutis, või tellin elioni videolaenutusest

Minu aegade lemmikuim on "Wall-E". See on üks südamlikemaid ja meeldejäävamaid multifilme minu elus. See räägib sellest, kuidas maailm on saastatud ning väiksed prügirobotid koristavad inimeste sodi, sel ajal kui nemad ise naudivad luksust ühes suures kosmoselaevas, vältides aktiivsust ja minnes priskeks, nii et kõndidagi ei saaks, isegi kui vaja oleks. Saadetakse maale üks robot nimega Eva, kellesse aegajalt armub robot Wall-E, peale oma ülesande täitmist, tullakse Evale järgi, kuid Wall-E tuleb talle järgi ning peagi, läbides mitmeid probleeme ja seiklusi, saadakse kosmoselaev maale ning inimesed saavad jällegi maapinnal kõndida.



Veel meeldis mulle väga "Ratatouille". Seda on kindlasti näinud paljud inimesed, see on koguperefilm ning on lõbus viis veeta vaba aega kogu oma perega. See räägib ühest rotist, kes leidis oma tee kööki ja alustas kokkamist koka mütsi all tema juustest tõmmates. Peagi saab terve köök teada, kuigi see neile ei meeldi, on nad sunnitud "väikse kokaga" elama ja peagi hakkab ta neile väga isegi meeldima. Neil tekib tee peal paljusi raskusi, kuid üheskoos teiste abiga, on lõpp siiski õnnelik.







See film tuleb kahjuks välja alles 2016 5.august. "Suicide Squad" räägib valitsuse palgatud anti-kangelastest, kes peavad tapma "halbu tüüpe", kes käivad valitsusele närvidele ja teevad pahandust. Ametlikku treilerit veel ei ole, kuid on mõned fänni tehtud. Olen kindel, et see tuleb hea, võib-olla isegi veel parem, suudan vaevu oodata! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar